PDA

Просмотр полной версии : Українці Кубані!!!

Страницы : [1] 2

Українець
25.10.2008, 00:03
Вітаю!
Маю родичів на Кубані. Яценки, моє вітання! "Кубань" - самий Український клуб :)
Українці з Великої України вітають своїх братів з Кубані, з тим, що їхній клуб "Кубань" вийшов до Прем'єр-ліги.
Брати, може варто створити власний національний фан-клуб "Кубані"? Україна-Кубань ультрас :)
Запрошую Українців Кубані приєднатися до національної групи в "Контакті":
http://vkontakte.ru/club2975312

Ось сайт Українського земляцтва в Росії:
http://kobza.com.ua/
Український "Вісник" Кубані:
http://kobza.com.ua/content/blogcategory/19/42/
Українська музика:
http://infostore.org/info/5270421

Mixa_strike
25.10.2008, 00:13
Хлопец, а как ты относишься к таким историческим личностям как Мазепа и Петлюра?!?

Українець
25.10.2008, 00:16
Так само як і геніальний поет лорд Байрон. Ти не знаєш як він відносився до Мазепи? Тоді читай його поему "Мазепа":
http://poetry.uazone.net/byron/

Стосовно Петлюри поділяю думку холодноярців:
http://ukrlife.org/main/evshan/yar.htm

Сталкер
25.10.2008, 00:24
Так же относится как мы к Шкуро. Но кроме Шкуро в Кубанской Раде были одни самостийщики, так что Мазепа с ними и не сравнится. И потом при Мазепе Украина была отдельное государство и сама выбирала с кем дружить и с кем нет. Какие могут быть притензии.

Сержиньо
25.10.2008, 12:32
Кубань" - самий Український клуб

ага, посмотри на досуге состав команды, там хохол на хохле:lol:
ну разве что один Протасов.

Lubomir
25.10.2008, 12:43
Хлопец,хохол или как там тебя....Пишешь на русскоговорящем ресурсе,пиши по-русски....а то,твою абракадабру разбирать не хочется.....

kl145
25.10.2008, 12:45
Так же относится как мы к Шкуро. Но кроме Шкуро в Кубанской Раде были одни самостийщики, так что Мазепа с ними и не сравнится. И потом при Мазепе Украина была отдельное государство и сама выбирала с кем дружить и с кем нет. Какие могут быть притензии.

Что-то я не помню чтобы во времена Мазепы Украина была независимой. Половина Украины входила в состав России, половина в состав Польши. Запарожцы были независимыми, но это же было не государство? Тогда можно сказать что Дону было отдельное гос-во...
И еще не надо забывать что он предан анафеме Православной Церковью...

Predator vs aliens
25.10.2008, 13:06
Хлопец,хохол или как там тебя....Пишешь на русскоговорящем ресурсе,пиши по-русски....а то,твою абракадабру разбирать не хочется.....
Не нравится - не читай, кацап, или как там тебя...
Сам бы русский бы выучил сначала, хоть в плане пробелов между словами...

А вообще, приветствуем очередной топ для срача...:lol::lol::lol:
Только в остальных всё успокоилось, и на тебе, новый появился... #-o

Lubomir
25.10.2008, 13:25
Не нравится - не читай, кацап, или как там тебя..

Не нравится,не отвечай.....а про кацапов расскажешь своим братьям-украинцам...я таких словечек не знаю и знать не хочу............

Predator vs aliens
25.10.2008, 13:40
Не нравится,не отвечай.....
:lol::lol::lol:
А про словечки, сам же начал :-P

КолхозNICK
25.10.2008, 14:13
Lubomir,
Пишешь на русскоговорящем ресурсе,пиши по-русски....а то,твою абракадабру разбирать не хочется.....
Ты в кубанских станицах когда последний раз был? ИМХО, никогда. Ибо знал бы, что тот язык, на котором написано первое сообщение темы, исторически является родным для Кубани.

КолхозNICK
25.10.2008, 14:16
Сержиньо,
ну разве что один Протасов
Ещё главный спонсор и потенциальный владелец клуба - гражданин Украины. :)

Lubomir
25.10.2008, 14:40
Lubomir,

Ты в кубанских станицах когда последний раз был? ИМХО, никогда.
Да,был я в кубанских столицах.....и знаю,что там балакают на украинском.....но,это не есть хорошо....ИМХО....

Lubomir
25.10.2008, 14:44
Тем более прожил там больше 20 лет....В станице Пашковской....или поселке....как душе угодно....

Predator vs aliens
25.10.2008, 14:47
но,это не есть хорошо...
Это просто отлично :-P:-P:-P

Lubomir
25.10.2008, 14:50
Это просто отлично :-P:-P:-P
Вас посетило сумашествие,молодой человек....

Predator vs aliens
25.10.2008, 14:53
Вас посетило сумашествие,молодой человек....
Обычное ИМХО, также как и твоё :)
Тогда выходит, что тебя оно первым посетило :lol::lol::lol:

Українець
25.10.2008, 14:58
пиши по-русски...
Русь буває тільки Київською!
http://www.freewebs.com/propovid/kyivrus.htm
Про це знає весь світ:
http://www.kavkazweb.net/forum/viewtopic.php?p=533751#533751
А от кацапи не знають, тому й лізуть всюди свою дурь показувать. Не для кацапів тема створена. Тому не подобається - не читай! І тим більше нічого тут писать.

Lubomir
25.10.2008, 15:02
Про Киевскую расскажешь своим соплеменникам........там же будешь кичиться и гордиться тем,что ты украинец....Меня твоя писанина никак не радует,надеюсь,что и большинство тут присутствующих......

Зага
25.10.2008, 15:03
Ещё главный спонсор и потенциальный владелец клуба - гражданин Украины.
Но это совершенно не делает его хохлом, армян, он и в африке армян!

Українець
25.10.2008, 15:04
Про Киевскую расскажешь своим соплеменникам........там же будешь кичиться и гордиться тем,что ты украинец....Меня твоя писанина никак не радует,надеюсь,что и большинство тут присутствующих......

"У тебя в голове мозги или кю?" Ти з першого разу не розумієш? Не подобається - не читай! Не подобається - не пиши тут!

Bond
25.10.2008, 15:05
Українець, Кубань,Краснодарский край являются частью великой страны под названием РОССИЯ и язык у нас-русский,впрочем как и в Крыму.:-PИ не надо бреда по поводу кацапов и прочего...

Зага
25.10.2008, 15:05
Да,был я в кубанских столицах.....и знаю,что там балакают на украинском.....но,это не есть хорошо....ИМХО....
Не есть хорошо разговаривать на родном языке???:shok:

Українець
25.10.2008, 15:06
рассєя - це майбутня провінція Китаю?

Українець
25.10.2008, 15:07
"Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону!"
Настав час повертати свої історичні території і відроджувати Велику Україну - Русь.
Запрошую Українців Кубані приєднатися до національної групи в "Контакті":

Bond
25.10.2008, 15:09
Українець, тебе не следует в гостях говорить о РОССИИ подлые глупости.:evil:

Зага
рассєя - це майбутня провінція Китаю?
А Украина это что? Кучка националистически настроенных, с имперскими замашками дибилов?

Predator vs aliens
Українець, не надо разводить тут политический срач, тут форум футбольный. История, сам понимаешь, у каждого своя, кто во что верит, то для него и история, реальная же объективность никого не волнует. Да и у нас сейчас праздник, и кроме выхода в ПЛ нас сейчас ничто не интересует.

Predator vs aliens
25.10.2008, 15:10
И не надо бреда по поводу кацапов и прочего...
Не он это начал...

Зага
25.10.2008, 15:10
астав час повертати свої історичні території і відроджувати Велику Україну - Русь.
Хм, ЗАПОМНИ У НАС УКРАИНСКИЕ КОРНИ, НО МЫ РОССИЯНЕ!!! И ЗА РОССИЮ, ВАМ ХОХЛАМ БОШКИ ПООТКРУЧИВАЕМ!

Predator vs aliens
25.10.2008, 15:14
майбутня провінція Китаю
Это вся Восточная Европа... Западная же - провинция Халифата... а там уж они с Китаем между собой разбираться будут...

Настав час повертати свої історичні території і відроджувати Велику Україну - Русь.
Кроме слов на форумах в и-нете, дело это никуда не идёт.
Да и чтобы говорить об историчных территориях, сначала на имеющихся должен быть порядок и единство, чего в нынешнем гос-ве Украина нет и не предвидится...

Українець
25.10.2008, 15:16
Українець, не надо разводить тут политический срач, тут форум футбольный.
Так я не хотів починати розмови про політику. Ти ж бачиш, що не я перший почав гнать на інших. Просто коли дауни почали ображати мене і мій народ, звісно я дав їм адекватну відповідь.
Місце Україні в Євросоюзі і НАТО. Наші брати-слов'яни: поляки, чехи, словаки - вже там. А кацапів ми слов'янами не вважаємо. Кацапи - це суміш угро-фінів з татаро-монголами. Слов'янами є лише Українці, що мешкають на території Кацапстану, в першу чергу на історичних Українських землях: Кубані, Білгородській та Курській областях.

Українець
25.10.2008, 15:21
Хм, ЗАПОМНИ У НАС УКРАИНСКИЕ КОРНИ, НО МЫ РОССИЯНЕ!!!
Той хто зрадив своїх предків, той є чурка - яничар без роду і племені.

За що ж боролись ми з ляхами?
За що ж ми різались з ордами?
За що скородили списами
Московські ребра?
http://poetry.uazone.net/kobzar/chyhyryne_chyhyryne.html

Ось так Українці Кубані - ваші прадіди і прабабки боронили свою землю від чужоземної навали:
http://ukrlife.org/main/kubann/zmist.html
http://ukrlife.org/main/kubann/1content.htm

А ви цілуєте сраку тим, хто вбивав вашу рідню...

Predator vs aliens
25.10.2008, 15:25
Ти ж бачиш, що не я перший почав гнать на інших. Просто коли дауни почали ображати мене і мій народ, звісно я дав їм адекватну відповідь.
Никто тут о народах не говорил, всё в рамках обычных уничижительных (и то, в зависимости от вкладываемого смысла) прозвищ "хохол/кацап", ты же начинаешь уже конкретно переходить на народ... #-o
ИМХО, скоро как провокатор окажешься в бане...

Lubomir
25.10.2008, 15:30
Очередной неадекватный хохол,балакающий на полупонятном языке,гордящийся непонятно чем,давно *****...м западу.....Восхваляющий Киевскую Русь,которой давно нет и не будет....испытывающий лютую ненависть к москалям...или как он еще любит говорить кацапам...но,почему-то не хочет признавать,что они уже давно в ****....Нато и сосут большой американский ... вообщем,как говорит Жириновский:больной человек,вы посмотрите в его глаза,он же сумашедший...P/S.В печь муку.......

Українець
25.10.2008, 15:31
как говорит Жириновский..
Мене не дивує, що ти цитуєш жиріка. Його національність всім добре відома. І хто йому поклоняється ми в Україні теж добре знаємо.

Зага
25.10.2008, 15:34
А ви цілуєте сраку тим, хто вбивав вашу рідню...
Да? Ты видел? Уверен?

Lubomir
25.10.2008, 15:36
Українець, ты просто сумашедший,парень....как и большинство вас украинцев...с какого-то перепуга настроенных х....во против России.....А газом нашим бл... на халяву пользуетесь......что ж молчишь.....отключи тогда себе газ на .....

Зага
25.10.2008, 15:38
на історичних Українських землях: Кубані, Білгородській та Курській областях
Ого, харя не треснет??? Вы так до Ханты-Мансийска дойдёте и те земли тоже будете считать исконно Украинскими!

Lubomir
25.10.2008, 15:38
к..лы неблагодарные,еще братья-славяне называетесь....да...ипал я таких братьев......

Українець
25.10.2008, 15:39
А газом нашим...
Газ уже давно не ваш. Подивися на прізвища расєянскіх газових і нафтових олігархів. Кацапам у Кацапстані взагалі нічого не належить :) Тому пий своє бухло мовчки.

Українець
25.10.2008, 15:41
к..лы неблагодарные,еще братья-славяне называетесь....да...ипал я таких братьев......
Наші брати-слов'яни - це поляки, чехи, словаки, хорвати і т.д. Кацапів ми слов'янами не вважаємо. Тому не записуй себе до слов'ян. Ти суміш угро-фіна з татаро-монголом.

КолхозNICK
25.10.2008, 15:43
Bond,
и язык у нас-русский
Вот тут не соглашусь. Русификация у нас, на Кубани, была проведена насильно и полного успеха не имела. Разве что в городах. Да и то, исключительно за счёт огромного количества мигрантов. А в станицах, где подавляющее большинство населения имеет глубокие корни, говорили, говорят и будут говорить на своеобразном "кубанском" диалекте украинского языка.
И вообще, русский язык изначально чужд коренным жителям Кубани.

Lubomir
25.10.2008, 15:43
Українець,ты дэбил.......полупокер...папондополло из Одессы....ты видел меня,что причисляешь к монголам и финам....поэтому заткнись на ....

Українець
25.10.2008, 15:44
Ого, харя не треснет??? Вы так до Ханты-Мансийска дойдёте и те земли тоже будете считать исконно Украинскими!

Під час репресій Українців масово виселяли до Сибіру та на далекий Схід. Тому там і зараз мешкає багато наших, чиї прізвища мають суто Українські закінчення:
-енко (Матвієнко, Дмитренко, Швиденко, Яценко і т.д.)
- чук, - ук (Д'ячук, Савчук і т.д.).

Отож, що не заберуть китайці - заберемо ми!

Зага
25.10.2008, 15:45
Той хто зрадив своїх предків, той є чурка - яничар без роду і племені.
А в чём я изменил своим предкам??? Поясни!

Lubomir
25.10.2008, 15:47
Українець, это вас скоро заберут с потрохами на ножки Буша....Проамериканские телеги...

Зага
25.10.2008, 15:50
Наші брати-слов'яни - це поляки, чехи, словаки, хорвати і т.д. Кацапів ми слов'янами не вважаємо. Тому не записуй себе до слов'ян. Ти суміш угро-фіна з татаро-монголом.
Ты идиот? У славян вера православная, Поляки, чехи и хорваты по твоему православныЕ?
Під час репресій Українців масово виселяли до Сибіру та на далекий Схід. Тому там і зараз мешкає багато наших, чиї прізвища мають суто Українські закінчення:
-енко (Матвієнко, Дмитренко, Швиденко, Яценко і т.д.)
- чук, - ук (Д'ячук, Савчук і т.д.).

Отож, що не заберуть китайці - заберемо ми!

А вот этот пост выдаёт всю твою гнилую сущьность! Читай внимательно здесь! ШО КИТАЙЦЫ ШО ВЫ СРАННЫЕ ХОХЛЫ САСАЛИ, САСЁТЕ И БУДЕТЕ САСАТЬ!

Українець
25.10.2008, 15:50
Хм, ЗАПОМНИ У НАС УКРАИНСКИЕ КОРНИ, НО МЫ РОССИЯНЕ!!! И ЗА РОССИЮ, ВАМ ХОХЛАМ БОШКИ ПООТКРУЧИВАЕМ!
Твої предки Українці воювали проти кацапів. Усю свою історію Українці воювали проти кацапів. А ти кацапам зад цілуєш і разом з ними хочеш Українців убивать? Якщо це не зрада, тоді що це?

Українець
25.10.2008, 15:51
У славян вера православная
Спеціально для розумововідсталих дегенератів поясню: релігійна і національна приналежність - це абсолютно різні речі.

Lubomir
25.10.2008, 15:53
Наші брати-слов'яни - це поляки, чехи, словаки, хорвати і т.д.
Ваши братья-славяне,тобой перечисленные на вас ложили и ложить будут.....

Lubomir
25.10.2008, 15:55
Українець, ты еще скажи,что все наши предки-хохлы.......У меня мало хохлов в роду и я горжусь этим....и еще больше послушая таких...как там у вас говорят...дэбилов,как ты....

Lubomir
25.10.2008, 15:58
Українець, хлопец гарный,а из какиго ти города,поясни...тогда сразу все станет ясно....

Зага
25.10.2008, 15:59
Спеціально для розумововідсталих дегенератів поясню: релігійна і національна приналежність - це абсолютно різні речі.
Ага, це раніше так було, а зараз вже не так!

Твої предки Українці воювали проти кацапів. Усю свою історію Українці воювали проти кацапів. А ти кацапам зад цілуєш і разом з ними хочеш Українців убивать? Якщо це не зрада, тоді що це?
А причому тут зрада? Якщо мислити логічно, то всі мої предки пішли з Січі, вже зрадники і зрадники, тому що пішли на Кубань!

Зага
25.10.2008, 16:01
Українець, хлопец гарный,а из какиго ти города,поясни...тогда сразу все станет ясно....
Да сразу видно западник он!

Українець
25.10.2008, 16:02
Ваши братья-славяне,тобой перечисленные на вас ложили и ложить будут.....
Брехня, коли ФК "Москва" грала у Польщі, то наші ультрас їздили туди допомагали братам-слов'янам бити морду кацапам. А коли "Спартак" грав у Києві, то наші брати-поляки приїздили до нас, щоб разом набити морду кацапам:
http://uasport.net/video/football/526286
і якби мєнти кацапів не захистили, то ми б їх там в асфальт і втоптали б.
Крім того, ми разом зі своїми братами-слов'янами чемпіонат Європи будемо проводити.

Lubomir
25.10.2008, 16:02
Зага, ну тогда все понятно.....можно так не переживать....Западная и Восточная-это небо и земля....

Українець
25.10.2008, 16:05
Ага, це раніше так було, а зараз вже не так!
А причому тут зрада? Якщо мислити логічно, то всі мої предки пішли з Січі, вже зрадники і зрадники, тому що пішли на Кубань!
1. Я - атеїст. Якої я національності? І чому українець греко-католик, українець православний, українець рідновір та українець атеїст однаковою мірою ненавидять кацапів і однаковою мірою прагнуть об'єднання зі своїми братами слов'янами: поляками, чехами, словаками, хорватами і т.д. В єдиний слов'янський союз в який кацапів ніхто брати не хоче.
2. На Кубань вони пішли не добровільно, їх туди погнали за наказом німецької хвойди Єкатєріни. І тут на Кубані, вони теж боронили Українську мову, Українську націю і мріяли про воз'єднання з Великою Україною. Патріоти і зараз про це мріють.

Українець
25.10.2008, 16:06
Да сразу видно западник он!
З яких це пір Київ став заходом? Київ завжди був центром Русі-України.

Lubomir
25.10.2008, 16:06
Українець, пошел на х.. отсюда,ублюдок........

Зага
25.10.2008, 16:08
Брехня, коли ФК "Москва" грала у Польщі, то наші ультрас їздили туди допомагали братам-слов'янам бити морду кацапам. А коли "Спартак" грав у Києві, то наші брати-поляки приїздили до нас, щоб разом набити морду кацапам:
http://uasport.net/video/football/526286
і якби мєнти кацапів не захистили, то ми б їх там в асфальт і втоптали б.
Крім того, ми разом зі своїми братами-слов'янами чемпіонат Європи будемо проводити.
А в цьому посту відразу видно, що як ти говориш вкатать нас в асфальт, ви сміливі лише у себе удома, та і ще Поляків на допомогу звете!

Українець
25.10.2008, 16:11
Ты идиот? У славян вера православная, Поляки, чехи и хорваты по твоему православныЕ?

По-моєму ідіот тут ти. По-твоєму поляки, чехи і хорвати - не слов'яни?

Українець
25.10.2008, 16:13
Поляків на допомогу звете!
Бо ми з поляками - брати-слов'яни. У кацапів теж є брати: монголи, китайці і т.д.
Кацапстан без кавказців на Олімпіаді мав би уполовину менше медалей. Спробуйте виступити хоча б на одній Олімпіаді суто кацапським складом, без кавказців, українців, бурятів, татар і т.д. Оце й буде ваше законне місце у цьому житті.

Зага
25.10.2008, 16:13
На Кубань вони пішли не добровільно, їх туди погнали за наказом німецької хвойди Єкатєріни. І тут на Кубані, вони теж боронили Українську мову, Українську націю і мріяли про воз'єднання з Великою Україною. Патріоти і зараз про це мріють.
На Кубань вони пішли добровільно, не треба ля-ля не тут справляти! Та захищали Українську мову і звичаю, але ніхто не мріяв вооссоєдініться з Україною, ти мариш! А зараз патріоти мріють про повернення традицій і іншого, але повір Кубанськи козаки вже все більше і більше ненавидять Україну! І в цьому винен ваш уряд і ви самі, бо вибираєте собі такий епнутоє уряд!

Українець
25.10.2008, 16:15
На Кубань вони пішли добровільно
Добровільно? На, почитай як у 1775 році кацапи за наказом Катьки Січ руйнували:
http://www.ukrlib.com.ua/books/zip/kashenko2.zip
Не вмієш читати? Послухай Українські пісні:
http://infostore.org/info/3891189

Українець
25.10.2008, 16:16
бо вибираєте собі такий епнутоє уряд!
Здається жид Мєдвєдєв не у нас президент.

Зага
25.10.2008, 16:17
Бо ми - брати. Кацапстан без кавказців на Олімпіаді мав би уполовину менше медалей. Спробуйте виступити хоча б на одній Олімпіаді суто кацапським складом, без кавказців, українців, бурятів, татар і т.д. Оце й буде ваше законне місце у цьому житті.
гыыыыыыыыыыыыы

Зага
25.10.2008, 16:19
Здається жид Мєдвєдєв не у нас президент.
Звичайно не у вас! у вас дібіл Ющенко!

Все йди нахрен, ти типовий західник, йди з поляками приятелюй!

Українець
25.10.2008, 16:22
йди з поляками приятелюй!

Із поляками, із чехами, із хорватами. Бо це наші брати-слов'яни. А кацапи - це чурки. Не з чурками ж нам приятелювати? :)

Слухай, а хто у кацапів зараз головний поет? Часом не нігер Пушкін?

Українець
25.10.2008, 16:25
Ми собі президента можемо обрати такого як самі захочемо. А ви обираєте того кого вам накажуть обрати. Бо ми - вільні люди, а ви, як казав Шевченко: "раби, подножки, грязь москви".

Bond
25.10.2008, 16:26
Українець, очень надеюсь,что ты являешься обидным,нелепым исключением в украинской национальности.У меня на Украине много знакомых,которых я считаю достойными людьми.Которые прекрасно осознают,что их братья-славяне-это в первую очередь,русские,сербы и белорусы.Твоя антироссийская риторика позволяет считать тебя подлым провокатором,вбивающим клин между братскими народами.Здесь ты не найдёшь благодатную почву для своих националистических идей.Просто уйди отсюда...

Зага
25.10.2008, 16:27
Слухай, а хто у кацапів зараз головний поет? Часом не нігер Пушкін?
Ну та, саме він, лише цим цуркою як ти виразився весь світ захоплюється, а ти його цуркою, ну що ж поробити, це твій рівень, вище піднімешся, лише тоді коли зменшиш свою націоналістичну прудкість!

Українець
25.10.2008, 16:30
Ну та, саме він, лише цим цуркою як ти виразився весь світ захоплюється
Весь світ вважає цього нігера жалюгідною пародією на Байрона. То лише в Кацапстані він велике цабе. Так у вас же і президент - жид, і головна імпєратриця - німецька повія :) А хоч щось своє у кацапів є?

Зага
25.10.2008, 16:35
Весь світ вважає цього нігера жалюгідною пародією на Байрона. То лише в Кацапстані він велике цабе. Так у вас же і президент - жид, і головна імпєратриця - німецька повія А хоч щось своє у кацапів є?
ось це ти виродок

Mixa_strike
25.10.2008, 16:37
ну вот, а тут кто-то спрашивает причём тут Петлюра и гетман?.. Украинцы уже ****али своим национализмом!
а вообще забавные вы ребята, всё по-русски понимаете, а всё равно будете на молве балакать.

Predator vs aliens
25.10.2008, 16:41
Mixa_strike, украинцы бывают разные, как и русские, беларусы, татары и т.д. И деятельность отдельных граждан никогда не надо переносить на весь народ :)

Сталкер
25.10.2008, 16:54
Моя бабка тильки по українськи балакала, та и мамо, я теж в дитинстві, але все позобував. То шо мова на Кубані Українська рідна, повинні всі знати. Хотілося б його преподовать всім у школах і залучати людей до їх історії і любові до рiдной мовы.

Ми всі приказки до цих пір у дома на мове говоримо. Шо як коза злякалася і те дішь.

Українець
25.10.2008, 17:04
Моя бабка тильки по українськи балакала, та и мамо, я теж в дитинстві, але все позобував. То шо мова на Кубані Українська рідна, повинні всі знати. Хотілося б його преподовать всім у школах і залучати людей до їх історії і любові до рiдной мовы.

Боюсь, що жидо-кацапська влада расєї вам цього не дозволить. Ось, почитай, як Українців на Кавказі у кацапів переробляють:
http://www.kavkazweb.net/forum/viewtopic.php?p=533779#533779

Проте здаватися не потрібно. Є в Кацапстані Українські громади:
http://kobza.com.ua/
Треба Українцям триматися разом.
Завдяки Інтернету вирішується проблема з літературою і спілкуванням. Ось література:
http://www.freewebs.com/propovidi/ukrbooks.htm
http://ukrlife.org/main/library.html
Ось спілкування з братами-українцями:
http://www.forum.vosvoboda.info/
Ось Українська музика:
http://infostore.org/info/3888275
Правда там не тільки музика :) Є багато Українських ресурсів в Інтернеті, отож Українцям тепер легше тримати зв'язок один з одним і з Великою Україною.

Сталкер
25.10.2008, 17:16
Ну Петр конкретно превратил из русских рабов, убил миллионы, брал колокола и лил пушки из них, уж кто должен был предан анафеме за преступления против церкви и русского народа, так это он. Одно его спасает, он стал развивать Россию, но сделал два класса здесь на века, рабов и господ. Тут уж Екатерина как немка сделала намного больше Петра, хоть и закончила разрушение украинской государственности и стала вводить там крепостное право . Не удивительно, на украине как и казаки на юге россии, люди всегда жили вольно, были частью польско-литовского княжества и были всегда частью европы. Многие учились в польских университетах, ещё за двести лет до строительства первого университета в Москве. А уж запарожские казаки и подавно отдавали своих детей учится в европе. Читаем Тараса Бульбу.

Ещё Александр Невский предопределил участь России когда выбрал быть рабом у монголо- татар чем стать частью европейского дома.

Так что выбор Мазепы был прост. Он выбрал быть свободным с европой, а не закабаление своего народа. Наши предки запарожские казаки выбрали волю тоже.

К шведам, кроме 3 — х тысячного отряда Мазепы, позднее присоединилась часть запорожского войска под началом кошевого атамана — Константина Гордиенко в количестве до 7 тысяч человек. «Замечательно, что запорожцы, всегда державшиеся интересов черни в борьбе с казацкою старшиною, и на этот раз заявили такое требование, которое было противно как Петру, так и Мазепе, чтобы в Малороссии не было старшины и чтобы весь народ был вольными казаками, как в Сечи.»

По приказу царя Петра І Запорожская Сечь была уничтожена. 156 запорожцев (атаманов и козаков) было казнено, причем несколько человек были повешены на плотах для устрашения других запорожцев. По сведениям Д. Яворницкого, могилы ранее похороненых запорожцев российскими войсками были осквернены .

А в этом провославная церковь глупа. Мазепа всё делал только для своего народа и кто его может обвинить в предательстве. Всегда выбирают свободу и государственность. Россия несла крепостничество и кабалу на Украину. Об этом писал Шевчеко, который долго сидел в канадалах.

По памяти Завiт.

Як помру, то поховайте
Мене на могилі,
Серед степу широкого,
На Вкраїні милій,
Щоб лани широкополі,
І Дніпро, і кручі,
Було видно, було чути,
Як реве ревучий.
Як понесе з України
У синєє море
Кров ворожу...отойді я
І лани, и гори-
Все покину і полину
До самого бога
Молитися... а до того
Я не знаю бога.
Поховайте та вставайте
Кайдани порвіте
І ворожою злою кров’ю
Волю окропіте.
І мене в сем’ї великій,
В сем’ї вольній, новій,
Не забудьте пом’янути
Незлим тихим словом.

Эти стихи направленны против России к народу Украины, порвать кандалы крепостничества и опять стать свободной.
Если уж их великий поэт к этому призывает в своём завещании, то что нам говорить можно о Мазепе. Который был великим героем украинского народа.

Українець
25.10.2008, 17:21
Ось тут "Заповіт" різними мовами:
http://kanevala.narod.ru/zapovit.htm

Пісні на вірші Т.Г.Шевченка:
http://kanevala.narod.ru/songs.htm

КОБЗАР:
http://poetry.uazone.net/kobzar/zmist.html

Зага
25.10.2008, 17:22
Українець, Убий себе об стіну!

Українець
25.10.2008, 17:26
Українець, Убий себе об стіну!
Краще засунь свого язика назад, кацапам у сраку.

Українець
25.10.2008, 17:44
ФІЛЬМИ І МУЛЬТФІЛЬМИ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ! ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ДОРОСЛИХ. ЗАВАНТАЖУЙТЕ БЕЗКОШТОВНО!
http://infostore.org/info/2568119

Українець
25.10.2008, 17:57
ФІЛЬМИ ПРО УПА:
http://punkota.infostore.org/info/1040801
http://punkota.infostore.org/info/1040959
http://punkota.infostore.org/info/1046700

І ще трохи фільмів на різну тематику:
http://infostore.org/info/1038046

Сержиньо
25.10.2008, 18:17
ох ипать-колотить бендеровец тут расстарался, агитация в открытую идёт,ссылок туеву кучу накидал,на Россию гонит по наглому. Приграничные территории вербует,Кубань,Белгородскую,Курскую,Ростовскую области.
Ну и нах тут эта антироссийская пропаганда нужна,я вас спрашиваю.
К ибени-фени натовского прихвостня.

Українець
25.10.2008, 18:23
Що, кацап, страшно стало? Скоро вас Українці на Кубані різати почнуть, як кавказці вас ріжуть на Кавказі.

Зага
25.10.2008, 18:25
Що, кацап, страшно стало? Скоро вас Українці на Кубані різати почнуть, як кавказці вас ріжуть на Кавказі.
ага, резалка ещё не выросла, тварь сранная! Иди Бушу смактуй, чмошник сранный! Это вы у себя там герои, а тут в наших руках и обсеретесь!

Українець
25.10.2008, 18:27
а тут в наших руках
Ти що, знову свого язика з кацапської сраки вийняв? :)

Вождь аппачи
25.10.2008, 18:29
що цэ такэ ха мудiло?:lol:
улыбнуло ))):lol:
и почему он не забанен еще?:lol:

Сержиньо
25.10.2008, 18:32

та ты ******,кацап ещё поболее будешь чем я, тока што в тексте буковок i чересчур много.
У меня отец родом с Украины, и фамилия моя заканчивается на -енко, но я родился в России,вырос здесь,получил образование,отдал долг в армии 2 года,женился и живу счастливо много лет, и за Родину пасть порву любому(если конечно силёнок хватит).
А кули тебе не сидится спокойно в своей хохляндии? на кавказцев гонишь,а не ваши ли *****ы,воевали на их стороне.

Зага
25.10.2008, 18:35
на кавказцев гонишь,а не ваши ли *****ы,воевали на их стороне.
Сержиньо, ты его не так понял, мову не секёшь:lol:, он говорит, что мол, они Хохлы будут нас резать скоро так же как кавказцы нас режут!:lol: Ну и они ж там братья по крови, ихний призидэнт Юсченко в родне с кавказцами!:lol:

Сержиньо
25.10.2008, 18:36
и потом,разберитесь лучше сами со своими проблемами.Пугаешь нас кавказцами, а сами практически весь Крым отдали под крымско-татарское иго. вот они вам яйца точно скоро пообрезают.

Українець
25.10.2008, 18:36
У меня отец родом с Украины, и фамилия моя заканчивается на -енко
Як це сумно: батько був Українцем, а син став кацапським членососом. :( Ще й пишається цим, дурко.

Українець
25.10.2008, 18:39
его не так понял, мову не секёшь:lol:, он говорит, что мол
Ти теж мову нє сікьош. Я кажу, що жиди, цигани і кацапи - це три самі мерзенні народи на цій землі, що ненависні людям всіх національностей.

Українець
25.10.2008, 18:40
Ніхто не любить щурів або тарганів. І ніхто не любить жидів або кацапів. У жидів та кацапів лише між собою дружба: жиди правлять Кацапстаном, а кацапи їм вірою служать. І всі західні народи вони люто разом ненавидять.

Сержиньо
25.10.2008, 18:41
Зага, та не, трохи секу, просто быстро прочитал ,смысл не уловил.
Так говоришь,хохлы нас будут резать? Бугагага. Ипануться. Да этот бендеровец видать ****лся у себя в Карпатах башкой о корягу,когда лес сплавлял по Тиссе, вот теперь бред и несёт.

Українець
25.10.2008, 18:43
у себя в Карпатах
Придурок, ти хоч би на карту подивився: Карпати - це Західна Україна, а я киянин. У Києві немає ніяких Карпат.

Зага
25.10.2008, 18:48
Ой, когда ж тебя дибила забанят уже!

Українець
25.10.2008, 18:49
Ой
Слухай, ти як виймеш свого язика з кацапської дупи, так відразу дурість і скажеш, краще вже не виймай!

ДИМАС
25.10.2008, 18:49
ипануцца,модеры,почему это чудо ещё не в печи?

Українець
25.10.2008, 18:51
ипануцца,модеры,почему это чудо ещё не в печи?
А тобі, чурка кацапська, не приходило в голову, що модератори теж можуть бути Українцями? На Кубані наших багато :)

Українець
25.10.2008, 18:52
Кубань - це Українська земля! "Кубань" - це Український футбольний клуб :)

Українець
25.10.2008, 18:53
Ви, кацапи, вболівайте краще за своїх земляків - збірну Монголії :)

Сержиньо
25.10.2008, 18:56
ти хоч би на карту подивився: Карпати - це Західна Україна, а я киянин. У Києві немає ніяких Карпат.

спасибо,что просвятил итить, а то мы тут такие тёмные. не бзди гопота хохлятская географию знаем отлично.
так говоришь,ты не бендеровец, а КИЯНИН....#-o ёпт, как же я раньше не догадался,киянин он же киевлянин, та ты чувачёк оказывается жертва Чернобыльской радиации, мутант одним словом,а мы тут что то доказать пытаемся упырю.

Зага
25.10.2008, 18:58
Кубань - це Українська земля! "Кубань" - це Український футбольний клуб
Сасали, сосёте и будете сасать!

Вождь аппачи
25.10.2008, 18:59
нет!!! не надо банить.....
беру свои слова назад: с этим дебилом так весело стало, какая та искорка появилась...чтото новое....:lol:

Українець
25.10.2008, 19:00
Сасали, сосёте и будете сасать!
А зараз, по-моєму, ти смокчеш у кацапів, хоча твої предки кацапів в рота їб.ли. Що ж, в родині не без урода. То як твоє життя, урод?

Українець
25.10.2008, 19:02
какая та искорка появилась
"Из искры разгорится пламя..." От в Чечні кацапів вже вирізали... Скоро виріжуть і на Кубані... Ніхто не любить кацапів.

Predator vs aliens
25.10.2008, 19:04
искорка появилась...чтото новое....
Угу, обосрал вообще всех гуртом, и евреев, и русских, и украинцев (не согласных с его позицией), и цыган, и негров и кавказцев... :lol:
Ну хоть Зага и Сержиньо эмоции выплеснули... разрядка, в принципе, иногда полезна... :)

Українець
25.10.2008, 19:09
Угу, обосрал вообще всех гуртом, и евреев, и русских, и украинцев (не согласных с его позицией), и цыган, и негров и кавказцев
Українців я не обсирав. Навпаки, я їх захищав. Хіба що ти маєш на увазі яничар? Так яничари не Українці - це чурки, що зрадили свій народ. Руських теж не чіпав, бо Руський - це стара назва Українця (дивись вище). Русь буває тільки Київською. А кацапи - не руські і навіть не слов'яни. Кавказців не ображав. Навпаки, сказав, що вони молодці, ріжуть усіляку кацапську срань.
Жидів, циган, кацапів - дійсно не люблю, але їх ніхто не любить. Що стосується негрів, то я проти цих тварин нічого не маю, поки вони живуть в заповідниках десь у Африці, або ж у зоопарках.

Сержиньо
25.10.2008, 19:09
Кароче киянин:lol:(писец название), без лишних инсинуаций и оскорблений. Обьясни смысл твоего пребывания здесь.
Первоначально ты зашёл поздравить своих братьев кубанцев с выходом в премьеру. Поздравил? И чё дальше? Через восемь страниц твоего поноса,ты уже собрался нас резать, и уже в твоей хохлятской мове закончились все ругательные слова.

Да...и ответь мне(а то ты так и промолчал), что с татарами в Крыму делать будете? Скоро они вас нах оттуда выживут.

Українець
25.10.2008, 19:12
Я зайшов привітати своїх братів-Українців, що мешкають на Кубані. Але набігла кацапська срань, на зразок тебе і почала смердіти. Поясни краще ти мені сенс свого перебування тут?
Тепер по Криму: ми татар натравимо на кацапів і будемо спостерігати, як чурбани убивають один одного. А потім ми доб'ємо заслаблого переможця. Крим буде Українським або безлюдним!

Зага
25.10.2008, 19:13
Що стосується негрів, то я проти цих тварин нічого не маю, поки вони живуть в заповідниках десь у Африці, або ж у зоопарках
А ты сам то не животное? Тебе самому надо жить в заповеднике да в зоопарке!

Українець
25.10.2008, 19:15
А ты сам то не животное? Тебе самому надо жить в заповеднике да в зоопарке!
Тебе заділо моє висловлювання про негрів? А я завжди казав, що кацапи і негри - це брати по-крові. У кацапів навіть головний поет - нігер :)

ДИМАС
25.10.2008, 19:15
А тобі, чурка кацапська, не приходило в голову, що модератори теж можуть бути Українцями? На Кубані наших багато
бугага...чуркой меня ещё не называли)))друже,обратись к врачу,в этом нет ничего постыдного,поверь)

total
25.10.2008, 19:16
ну ****ец...... ****ь удалите тему *****..... или тут всё дозволено? тога **** я все правила форума.... о***ть можно....

Predator vs aliens
25.10.2008, 19:16
Хіба що ти маєш на увазі яничар? Так яничари не Українці - це чурки, що зрадили свій народ
Янычарами были не только украинцы, всё больше с Балкан набирали, да и они лично никого не предавали, их с раннего детства воспитывали так, поэтому вина тут именно на турках.
И наездами и оскорблениями ты никак не повлияешь на мнение "бывших украинцев", только нкаоброт, вызовешь ещё большую неприязнь у них к Украине и украинцам.

Кого любить/не любить - твоё суверенное право и личное дело, но выражать подобные вещи на данном форуме запрещено.

Сержиньо
25.10.2008, 19:19
кароче ясно, ты хохлятский националист,с сорванной крышей, и тебе пох кого резать, такой бритоголовый долпоёп с чубом на лбу. Ясно. Ну и х рен с тобой, мечтатель карпатский. Знаю одно, нагнут вас янки с нато и будут ипать вместе с Сракашвили,пока вы оборванцы опять в Россию не попроситесь. Тока нах вы будете тогда уже нужны потаскушки обкончанные.

Українець
25.10.2008, 19:21
ну ****ец...... ****ь удалите тему *****..... или тут всё дозволено? тога **** я все правила форума.... о***ть можно....
У мене є краща пропозиція, давайте будемо банити кацапську срань, яка живе на Українські землі (Кубань), жере Український хліб (вирощений Україномовними селянами Кубані), і ще й гавкає щось на Українців. В бан кацапських уродів!

Вождь аппачи
25.10.2008, 19:24
яка живе на Українські землі
убейся, дебил....украиньска земля.....:lol:
это вы живете на Русской земле, и вас из Киева и Восточной Украины гнать надо в шею. на Х!У!Й:lol:

пират
25.10.2008, 19:24
Українець,жжошь!:lol:

Українець
25.10.2008, 19:26
нагнут вас янки
Нас століттями усіляки уроди намагалися нагнути, але так і не нагнули :) Наша земля багата на Мазеп, Петлюр та Бандер. Тому ви кацапи смоктали і далі смоктать будете. А Україна буде вільною!

Українець
25.10.2008, 19:27
Хай живе Союз Слов'ян: Українців, Поляків, Чехів, Словаків, Хорватів і т.д. Смерть кацапам!

Вождь аппачи
25.10.2008, 19:28
Поляків, Чехів, Словаків, Хорватів
о...эти всегда рады в спину....пырнуть.....
союз...кому вы там всрались? бэндеравцы гребанные...

Українець
25.10.2008, 19:31
это вы живете на Русской земле
Правильно, про що й мова - МИ живемо на Руській землі, бо ми нащадки Київської Русі. А ви - кацапи, чурки угро-фінські та татаро-монгольські. Ви тварини без роду і племені, навіть назви власної не мали, так за часів пєтьки пєрвага нашу назву вкрасти захотіли. А хрін вам! Все одно весь світ знає, що Русь буває тільки Київською, і що кацапи не Руські:
http://www.kavkazweb.net/forum/viewtopic.php?p=533751#533751
http://www.freewebs.com/propovid/kyivrus.htm

Вождь аппачи
25.10.2008, 19:34
Українець, а ты РУССКИЙ?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Українець
25.10.2008, 19:37
Українець, а ты РУССКИЙ?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Головне тут те, що ти неруський. Ти - КАЦАП! Чурка, неслов'янської національності.

Зага
25.10.2008, 19:39
Да это спамер сцанный, гля как он сцылки тычит! Во хохлы до чего додумались, как сайты раскуручуют!

Вождь аппачи
25.10.2008, 19:41
Українець, ты русский? или нет? можешь по русски писать...:lol: я твою куйню не понимаю
и это, дебил: у меня фамилия тоже на -енко заканчивается......:lol:
это Кубань, и не суй свою пиз*ду сюда!!!

Вождь аппачи
25.10.2008, 19:42
Зага, это он деньги зарабатывает себе....:lol:
кликни на сайт получешь пять копеек:lol:

Українець
25.10.2008, 19:43
Кацапи, говоріть Руською мовою, бо мене вже ваше свинячий язик дістав. Кацапи - чємадан, вакзал, Манголія - пора вам забиратися з Кубані на свою історичну родіну :)

Мармута
25.10.2008, 19:46
Один день не был в тырнетке, и столько нового гимна. Откуда этот дЭбил взялся? Осилил только две странички. Чуть со смеху не подох. Больше читать нге буду, мне рано еще.

Вождь аппачи
25.10.2008, 19:47
Мармута, ну вот......а то я уже думал не придешь... ))):lol::lol:
тема вооще жесть )))

Українець
25.10.2008, 19:49
Мармута, ти мабуть юний лєнінєц? Твоя прабабка Троцкому-Бронштейну мін'єти строчила?

Українець
25.10.2008, 19:50
А чо, у кацапів всі кумири - суть інородці. Бо кацапи - це нація брудних полукровок. Нічого чистого, нічого національного. Денаціоналізоване бидло.

Вождь аппачи
25.10.2008, 19:51
Українець, ****.....:lol:
приезжай к нам, мы тебе тут такоооооооооое покажем.......:lol:
повесим на сааамой большой башне за яицi...:lol:

Сержиньо
25.10.2008, 19:51
Вождь аппачи, я так гляжу у тебя на аватаре не кинжал в руках случаем? Будь добр сними этому бендеровцу недобитому скальп,то есть чуб,который ему на клавку спадает и мешает нормальные вещи писать, и засунь ему этот чуб в .....ну вобщем куда хошь, ибо подза **** антантавец.

Українець
25.10.2008, 19:52
Кацапи, ви ж скоро помрете. Моя рідня на Кубані разом з іншими Українцями вас до пекла направить.

Сталкер
25.10.2008, 19:53
Як це сумно: батько був Українцем, а син став кацапським членососом. :( Ще й пишається цим, дурко.

Ти балакаешь як моя бабка, дюже шкодливо.........

Меньше керни пожалуста про Россию.......больше на шкодливой мове. Бо можно детство вспомнить.

Українець
25.10.2008, 19:55
І Масквабаду скоро торба:
http://talk.slavnazi.com/index.php?showtopic=15014

Ніде кацапам порятунку немає :)

Українець
25.10.2008, 19:56
Скоро-скоро повиздихає кацапська срань :)

Сержиньо
25.10.2008, 19:58
Нас століттями усіляки уроди намагалися нагнути, але так і не нагнули

а вот и пи..дишь. и татары вас нагинали и турки, и Наполеон прошелся мимоходом на Москву, и красные нагинали, и Гитлер отметился. Так шо не пи..ди. И всё время руссаки вас спасали, ган донов неблагодарных.

Сержиньо
25.10.2008, 20:02
Моя рідня на Кубані

а где твоя родня живёт на Кубани? Может стоит их оповестить, а то люди небось незнают,что у парня башню снесло, пусть скинуться тебе на клинику приличную, например тихая психиатрическая лечебница на окраине Томска. Как тебе такой вариант? Наши сибирские друзья помогут. И главный психиатр Вопрос в частности.

Українець
25.10.2008, 20:03
а вот и пи..дишь. и татары вас нагинали и турки, и Наполеон прошелся мимоходом на Москву, и красные нагинали, и Гитлер отметился. Так шо не пи..ди. И всё время руссаки вас спасали, ган донов неблагодарных.
Україна від татар звільнилася на 150 років раніше за кацапів. Ще ваш діма данской, як пагана "шєстьорка" за наказом хана Тохтамиша ходив воювати проти бунтівного хана Мамая, якого підтримувало Литовсько-Руське королівство. А вже через пару років ваш діма донской підібгав хвоста і відвів свої війська від москви, щоб його господар хан Тохтамиш зміг взяти з міста данину рабами і майном.
Що стосується красных, то там вся верхівка одні жиди. Тому ми проти них воювали, а ви їм зад цілували. Бо ви - жидівські прихвостні. У вас і зараз президентом жид.
Наполеон і Гітлер для нас швидше союзники у боротьбі проти жидо-кацапів, аніж окупанти.
І не русаки ви, а кацапи. Русь буває тільки Київською.

Українець
25.10.2008, 20:05
До речі, Мамай і не хан взагалі був, а один з воєначальників в Орді, що захотів стати ханом. Але "шістка" хана Тохтамиша - діма данской все зіпсував. А так би могли кацапи раніше з під влади Орди звільнитися. Проте їм видно подобалося бути рабами у монголів. Голос крові :)

Українець
25.10.2008, 20:15
Ще трохи про походження кацапів. Як всім добре відомо, національне взуття у кацапів - це лапті. Проте, усі знають, що ВСІ слов'яни носили взуття зроблене зі шкіри. Лапті - носили угро-фіни - предки кацапів :)

Всім добре відомо, що національною зачіскою у слов'ян був чуб. Крім того, всі слов'яни носили вуса. Як, наприклад, князь Святослав або як Запорозькі козаки. Кацапи ж чуба не носили! І вус теж! Кацапи носили цапові бороди, звідки й назва "как цап". Цап - це по-українські "козел".

Кузнец Вакула
25.10.2008, 20:18
Ёпт, пожалейте, уже пупок лопается:lol::lol::lol:, лучшее суботнее шоу, що там Миша Жванецкий!
Не, такой срач в такой праздник для болел Кубани.
Українець, шо ты творишь? Да тут пол форума помнит свои украинские корни, как и я, но ты ж обратного результата добился. Или это и была цель твоего визита?

Сержиньо
25.10.2008, 20:21
Кацапи ж чуба не носили! І вус теж! Кацапи носили цапові бороди, звідки й назва "как цап". Цап - це по-українські "козел".

Українець, ну и шо, индейцы например то же усов не носили и вместо чуба у них ирокезы, так что они тоже по твоему кАзлы.

И ваще достал ты со своими лекциями про кацапов. Зайди лучше на сайт спартачей например или коней, и ипи им мозг до посинения.

Українець
25.10.2008, 20:22
Тепер поговоримо про походження Святослава. Святослав з роду Рюриків. Рюрики це князі з племені ободритів. Це плем'я мешкало свого часу на території Карпат, а потім перемістилося до узбережя Балтики (територія сучасних Польщі або Німеччини). Проте ободрити зберігали тісні родинні зв'язки з полянами Українськими та з полянами польськими. Тому коли у полян виник релігійний конфлікт з Аскольдом і Діром вони звернулися по допомогу до братів-ободритів. Ті прислали Олега з князем Ігорем.

Тепер про Новгород. Він був столицею Славії. Славія - це колонія ободритів на підкорених угро-фінських землях. Тобто ободрити - це слов'яни, а угро-фіни - предки кацапів - це слов'янські данники. Тобто і через Новгород кацапам не вдається прив'язати себе до слов'ян, тим більше, що пізніше усе слов'янське населення Новгорода було вирізане московськими угро-фіно-татаро-монголами.

Українець
25.10.2008, 20:24
Да тут пол форума помнит свои украинские корни
Той хто справді пам'ятає про своє Українське коріння, той кацапам сраку не цілує. Для Українця - кацап, то відвічний ворог.

Сержиньо
25.10.2008, 20:24
Тепер поговоримо про походження Святослава. Святослав з роду Рюриків.

Пля, такое ощущение что это Сталкер над нами прикалывается на хохлятском языке.

Українець
25.10.2008, 20:30
Продовжуємо вивчення історії України-Русі

Похід Сагайдачного на москву:
http://siver.com.ua/publ/4-1-0-54

Конотопська битва
http://www.day.kiev.ua/21303/

Сержиньо
25.10.2008, 21:03
Продовжуємо вивчення історії України-Русі

ты ахринел что ли, историк недоделанный, стока инфы сразу слил, а как же домашнее задание, усвоение материала. А ты всё продовжуемо да продовжуемо. Погодь,куда коней нах гонишь.

Кузнец Вакула
25.10.2008, 21:35
Той хто справді пам'ятає про своє Українське коріння, той кацапам сраку не цілує.
Да с какого перепугу, чи перепою ты это решил. То ты сам нарвался и напросился своими безпардонными заявлениями. Прекрати. А маскалей тут и без тебя чморят...

Мармута
25.10.2008, 21:43
говорили, говорят и будут говорить на своеобразном "кубанском" диалекте украинского языка

Вот уж ***-то там, батенька :-P ты сам-то давно в хуторах был?
Наших там много уже понаехало :lol:

Кузнец Вакула
25.10.2008, 21:44
Мармута, ты чё масла в огонь подливаешь?:lol:

Українець
25.10.2008, 22:08
Кубанське козацтво не вмре, не загине,
Хай як цього прагне кремлівське ярмо.
Кубанське козацтво навіки єдине,
Кубань його мати, а батько - Дніпро.

Допоки кубанська балачка луна,
Допоки ще пісня козацькая лине
Й серцях наших пам’ять про предків жива.

Не кане у лету минулих віків,
Бо ще в наших жилах вируючи плине
Гарячая кров наших славних дідів.

І нас іще тисячі – не одиниці,
За рядом крокує наступний наш ряд,
У кожній оселі, у кожній станиці
Відновим одвічний козацький ми лад.

І слава козацька прокотиться краєм,
Постане у вихорі нового дня,
У сурми звитяги свої ми заграєм,
Над обрієм зійде козацька зоря!

--------------------------------------------------------------------------
Оргкомітет Українського Кубанського земляцтва запрошує всіх громадян, чия доля якимось чином пов’язана з Кубанню та її історією, до членства в Українському Кубанському земляцтві. Звертатися за телефоном: (8-044) 279-82-01
Група в "Контакті":
http://vkontakte.ru/club3851449

xxrus
25.10.2008, 22:26
Колхозник, учи историю Кубани, если даёшь коменты на эту тему. По приказанию князя Потемкина были организованы в 1778 г. Кавказская и Черноморская Линии. Линейные (русскоязычные) казаки принимали активное участие в интенсивном заселении кубанских земель. А украинский был родным для черноморцев. Тепершний диалект наших станиц поэтому в разных местах разный. Ближе всего к украинскому языку он в станицах, основанных запорожцами. Но от современного украинского он всё же отличается. Вряд ли кто поддержит переписку на правильном украинском.

Українець
25.10.2008, 22:28
Відео зняте в Кубанських станицях:
http://vkontakte.ru/video-2975312_77365773

Українець
25.10.2008, 22:54
А маскалей тут и без тебя чморят...
Правильно й роблять, що чморять. А я веду мову про те, що ми Українці з Великої України можемо допомогти Українцям Кубані у захисті мови, культури та наших Українських звичаїв. Кацапня й жидовня заборонила на Кубані Українські школи? Не біда! Будь-яку художню та наукову літературу Українською мовою ви можете дістати через Інтернет. Посилання я дав. Також я дав посилання на сайти з яких можна скачати художні фільми та мультфільми Українською мовою. Адреси де можна поспілкуватися з Українцями рідною мовою і знайти собі однодумців для протиборства жидо-кацапській агресії. Читайте, дивіться, слухайте Українською мовою. І дітям своїм давайте, звісно якщо вони у вас є :) Не гоже Українцям коритися кацапським чурбанам. Ми нащадки великої Русі, то чого нами будуть помикати якісь лапті?

Українець
25.10.2008, 22:59
А стосовно українофобів питання взагалі вирішується просто: в Україні таким палять машини і саджають на ножі. Пора кубанським побратимам переймати цей досвід. Кацапи - це вимираюча нація алкашів та дегенератів. Треба просто прискорити цей процес.

Bond
25.10.2008, 23:02
Українець, за разжигание межнациональной розни в нашем УК статейка имеется.Или ты думаешь таких оголтелых хохлов как ты,америкосы защитят?Вы им нужны как шавки,что бы на Великую Рассею подгавкивать.Ты лучше объясни,откуда в тебе столько злости,ненависти к россиянам?Моя фамилия тоже заканчивается на -енко и мой дед(Царствие ему небесное) был чистокровный украинец,но жил в России,на Кубани,воевал за неё.Ты же,в своём лице,позоришь прежде всего свою нацию.Ещё раз говорю-уйди отсюда.

Українець
25.10.2008, 23:05
Кацапи та їхні членососи можуть гавкати скільки завгодно. Собаки гавкають, а караван іде :)

Справжніх Українців запрошую на навчання до наших університетів:
http://www.univ.kiev.ua/ua/
http://www.franko.lviv.ua/
http://www.nmu.edu.ua/
http://www.meduniv.lviv.ua/
http://www.ntu-kpi.kiev.ua/
http://www.uni-sport.edu.ua/

Сержиньо
25.10.2008, 23:06
я с тебя фигею, вот чувак честно отрабатывает натовские бабосы,с ц у к о,без выходных работает,да по тебе абвер плачет,такого сотрудника им в своё время не хватало,все вербует и вербует, интересно хто нить повёлся на эту лабуду. Я например ни одной ссылки ещё не открыл.

Українець
25.10.2008, 23:14
отрабатывает натовские бабосы. Я например ни одной ссылки ещё не открыл.
Дибільним кацапам важко зрозуміти, як це можна любити Україну та Українців безкоштовно. Кацапи - не люди, кацапи - це тварини, гірші за пацюків. Кацапські членососи - це яничари, продажні зрадники.

Ти не відкрив жодного посилання? Ти думаєш мене це турбує? Я ж не для тебе писав, а для справжніх Українців, які таких як ти скоро виріжуть нахрін! А навіть не знатимеш, як вони це будуть робить! Менше знаєш - спокійніше спиш :)

Українець
25.10.2008, 23:15
Кубань для Українців! Україна для Українців!

Сержиньо
25.10.2008, 23:27
Кацапи
пацюків
Кацапські

какой то сленг, как из фильма Кин-дза-дза:
кэце, пацаки,гравицапа....опять кацапы.
короче.....утомил ты уже...тварина хохлятская,членосос натовский,продажнi зрадник.

и это....шо ты заладил....вирiжуть да вирiжуть, ты там не в морге подрабатываешь....паталогоанатомом.

Bond
25.10.2008, 23:33
Українець, во тебе адресок: http://lazurny.tomsk.ru/forum/index.php?...Сходи туда,побеседуй там.Может Томская область это тоже Украина?:lol:

Українець
25.10.2008, 23:37
в нашем УК статейка имеется
Нам, Українцям, на ваш жидо-кацапський УК просто наплювать.

Сержиньо
25.10.2008, 23:39
во тебе адресок: http://lazurny.tomsk.ru/forum/index.php?...Сходи туда,побеседуй там.Может Томская область это тоже Украина?

в натуре.... там сибирские казаки Вопрос, Оneleg,deus, и прочие, ваши дальние родычи,знаешь как страдают из-за оторванности и удалённости от родной земли. Поипи им мозг, будь ласкав.

Українець
26.10.2008, 00:05
А я гуляю по Москві,
І бачу пам’ятник Бандері,
Величний тризуб на Кремлі,
І синьо-жовтий стяг в оселі.
Величний пам’ятник Донцову,
Петрівка вже стоїть без грат,
Повсюди чути нашу мову,
І люблять всі мій автомат.
Повсюди гарні краєвиди,
На дротах москалі висять,
І я крокую без огиди,
У ГЕТО, де жиди кричать.
Нема вже в світі комуністів,
Немає ляхів й москалів,
Немає негрів, кагебістів,
І всяких Путінів - козлів.
Нема вже в світі Мавзолею,
Оздоби вже на Соловках,
Спалили Леніна, тварюку,
А Кучма з’їв його весь прах.
Повсюди майорять прапори,
Червоно-чорнії - святі,
Нема московського терору,
І злоте свастя на стіні.
Яскраво світить ясне сонце,
Нема кацапської свині,
Червоно-чорний у віконці,
І я щасливий у Москві.

Українець
26.10.2008, 00:07
А цей віршик взагалі забойна штука:
http://infostore.org/info/4955514

МОСКВА (кацапским унтерменшам посвящается…)

"В злате и рубинах
Жалобным "ква-ква!"
Над болотной тиной
Квакает Москва.
Толстая уродка
Лежа на боку
Заливает водкой
Грусть свою тоску.
Насосалась крови,
Напилася слёз
Под зеленой кровлей
Беленьких берез.
Грузную фигуру
Покрывает грязь -
Распласталась, дура!
Разжирела, мразь!
Раздалась, зараза,
Словно на дрожжах!
И четыре глаза
На ее челах.
Две беззубых пасти
Разевают рты -
К безграничной власти
Мчат её мечты,
Чтобы свет окольный
Превратился в тир,
Рай - первопрестольной,
Остальным - сортир.
И на Запад пыря
Пучеглазый взор,
Возвещает миру
Жалобный укор -
Мол, коварно грабя
Золоченый трон,
Распинает жабу
Злой жидомасон.
Мол, несчастной твари
Боевик-чечен
Ножиком из стали
Отрезает член.
Мол, схватив за пяты,
Мордами об стол
Бьет её проклятый
Униат-хохол.
Мол, согнувши пальчик,
Показал ей шиш
Антирусский мальчик
Озорник-латыш.
Мол... и словно баба,
Воздух теребя,
Обвиняет жаба
Всех вокруг себя!
И поёт куплеты
Глубоко навзрыд
Расписным дуэтом
Удалой гибрид:
- Я сижу на троне,
Я горда, сильна,
Подо мною стонет
Вся моя страна.
Жабьи мои лики
На весь мир ясны,
Я крушу языки
За златые сны.
Всякий мне - матрешка,
Всякий мне - холоп.
Деревянной ложкой
Бью их прямо в лоб.
Щи со мной хлебала
Вся мирская знать -
Я им отдавала,
Что могла им дать.
Но скуднеет злато,
Тает серебро -
Где же ваша плата
За моё добро?
Я ль вас не кормила
Сиською мясной,
Я ль вас не поила
Чашей золотой?
Развалили, гады,
Наш родной Союз,
Повернулись задом,
Обманули Русь!..
Квакнула мутантка
И под воду - плюх!
Разогнала танком
Всех навозных мух.
На болотной тине
Воздух пузырит,
Видно, нас покинул
Удалой гибрид!?"

пират
26.10.2008, 00:14
Українець,классно пишешь! Жаль ты с нами ненадолго!:)

Зага
26.10.2008, 00:16
Вряд ли кто поддержит переписку на правильном украинском
А какой он правильный? Та часть которая ближе к польше, он наполовину польский, та часть, что ближе к России больше, наполовину Русский!

Українець
26.10.2008, 00:24
А какой он правильный? Та часть которая ближе к польше, он наполовину польский, та часть, что ближе к России больше, наполовину Русский!
А та, що ближче до Москвы повністю монгольська. Русь буває тільки Київською.

Bond
26.10.2008, 00:24
МОСКВА

Українець, Москва-столица РОССИИ,но не вся РОССИЯ.Страна наша большая и великая и миролюбивая,но "Кто с мечом к нам придёт,тот от меча и погибнет"-это проверенная веками истина.По-этому,если приходишь в гости,то приходи с добром и миром.

Українець
26.10.2008, 00:27
Я до кацапських щурів у гості не хожу. Я їх ядом травлю. А сюди я прийшов для спілкування з Українцями.

Вождь аппачи
26.10.2008, 00:45
Українець, сходи по адресу, который дали....там есть ХОХЛЫ, и много...
просвети их:lol:

Сталкер
26.10.2008, 01:01
Я знаю українську мову з детсва небагато, але пристойно вивчив её тут в канаде. Дивлюся російські фільми та сериалы з українським переведенням, все нові серіали сначало проганяються по українським каналам. Шо и бачу здеся. А тобі хлопець желаю гнати на москалів а не на кацапів. Москалі тут не люблять, а кацапів не чіпай. І сходь по ссылке, там ти можеш іж всіх убити, всі тут будуть тилько ради. Якщо як підеш туды, тебе мы все підтримаємо. Все на блакитний сайт, хлопцi кубаноiди-казаки, бити клятих москалів!

Українець
26.10.2008, 01:29
Москалі тут не люблять, а кацапів не чіпай. І сходь по ссылке, там ти можеш іж всіх убити, всі тут будуть тилько ради.
Москалі та кацапи - це синоніми. І в Томську їх раніше китайці з кавказцями повбивають. А наше діло повбивати їх спочатку в Україні, а потім на Кубані. І ладушки :)

Українець
26.10.2008, 01:32
Я знаю українську мову з детсва небагато, але пристойно вивчив её тут в канаде.
Якщо вже згадав Канаду, то ось посилання на сайт нашої діаспори там:
http://www.lucorg.com/

А це наші в Португалії:
http://www.ukremigrantpt.ipsys.net/

А тут спілкуються Українці з усього світу:
http://www.ukrcenter.com/home/default.asp

Українець
26.10.2008, 02:36
ПРО НОВИНИ З УКРАЇНИ ДІЗНАВАЙТЕСЯ ТУТ:
http://vikno.org.ua/
http://gazeta.ua/

ПРО СПОРТИВНІ НОВИНИ ЧИТАЙТЕ ТУТ:
http://www.champion.com.ua/
http://ukrbox.com.ua/

Bigg Cat
26.10.2008, 06:07
Очередной хохлосрач... Забейте вы на это чудо! Ему б поспамить тока. Зашёл на контактах в его группу, поржал :)
И эффект действительно обратный. При всех моей "любви" к Медведу, когда эта фигня его обсирать начала аж обидно стало)) может это тайный агент Кремля, ведущий пропаганду "от противного?" :)

Радуга
26.10.2008, 08:15
Українець,слыш ты клизма забытая в ****,имено такие мрази как ты убивали наших миротворцев в ЮОсетии,стреляли в детей,женщин и стариков.
Мы кубанцы,патомки запорожских казаков,которые присягнули верой и правдой служить великой России.Так и будет!
И заруби себе на носу,морда твоя гуцульская,что вы никто без великой России,разве что прыщ на ****,как ваш натовская прокладка-призидент:evil:

Bond
26.10.2008, 11:04
Он(
Українець,) уже на Лазурном пропагандирует :lol: http://lazurny.tomsk.ru/forum/viewtopic.php?t=1456

Predator vs aliens
26.10.2008, 11:12
Bond, так по ТВОЕЙ же ж просьбе и зашёл туда... :shok::lol:
Вот тебе сейчас достанется за это от Вопрос'а и oneleg'a... :lol:
Хотя, может наоборот, премию тебе выпишут за создание условий для мегаглума с самого утра... :lol::lol::lol:

Bond
26.10.2008, 12:08
Predator vs aliens, они уже планируют своего мегапользователя,некоего ВАЛЕРУ,к нам отправить.:-D

Predator vs aliens
26.10.2008, 12:13
Bond, в качестве приза, или в качестве мести? :lol:

Сержиньо
26.10.2008, 15:57
Українець,) уже на Лазурном пропагандирует
ааааааааааа писец :lol: Bond, молодчина, хороший совет дал гуцулу, пусть охладится слегка.

Сталкер
26.10.2008, 16:14
Ну если честно то имя Россия имеет греческие корни и сомообразование под имнем московия и до этого татария по велению Петра в одну ночь стала назваться Россией.
Александр Невский предал русь и сделал из неё татарию, какая уж здесь Россия.
Русь всегда была одна и в киеве, была ещё плесская русь, тоже сейчас украина, закарпатье, была русь в новгороде до невского, потом руси не стало. Так что надо историю читать потом кичится о россии. А то что Петр построил на горбах миллионов рабов крестьян, сдыдно называть Русью. В этом я украинцев понимаю, они одни себя считают единственными русскими-русинами и имеют на это право. Кстати флаг руси желто-голубой и а не взятый в голандии трехколорный. Да и терзубец князей кивских, это тоже настоящая русь а не украденный двухглавый орел у Византии. Но это наше государство Россия, которое насилует свой народ, медведев тоже продукт этого. Такого издевательства как над своим народом, как в России, ещё поискать надо. Это право каждого любить или не любить Россию, но правдивую её историю знать надо. Кстати почитайте книгу Марка Солонина, бестселлер о истории Великой Отечественной, вам многое станет понятно.

http://lib.ru/HISTORY/SOLONIN_M/bochka_frag12.txt

xxrus
26.10.2008, 17:32
[QUOTE=Сталкер;112872]Ну если честно то имя Россия имеет греческие корни и сомообразование под имнем московия и до этого татария по велению Петра в одну ночь стала назваться Россией.
была русь в новгороде до невского, потом руси не стало. Так что надо историю читать потом кичится о россии. А то что Петр построил на горбах миллионов рабов крестьян, сдыдно называть Русью. В этом я украинцев понимаю, они одни себя считают единственными русскими-русинами и имеют на это право.

Русины - отдельная от украинцев этническая группа со своим языком. То, что Мария Стюарт (Кровавая Мери) и прочие построили на гробах миллионов английских крестьян, изгнанных с родных земель и превращённых в рабов (про огораживание и законы о бродягах слышал?)- не стыдно назвать Великобританией? В какой из новгородских летописей ты прочитал про исчезновение русских в Новгороде? Если читаешь - так читай источники, а не мозгоёбов - беллетристов.
Тебе сколько лет? Личный опыт не подсказывает, что среди людей любой национальности уроды встречаются примерно в равной пропорции?
Национализм - удел слабых и обиженных (пример немцев: в 1871 г. создали национальное государство и в 1916 унизительно проиграли первую же серьёзную войну)
После Римской империи и великого переселения народов в Европе смешно искать "Чистые" этносы. Разве что на задворках.
Наоборот - нации, впитавшие генофонд и культуру многих народов, доминируют в мире. Британские острова, заселённые бриттами, потом англами и саксами, потом данами, потом нормандцами под водительством французской знати доли великую британскую нацию. А испанцы, освоившие Новый свет, - читал, какое смешение народов происходило на Пиринеях? цивилизация Рима, а греческая, начавшаяся с покорения ахейцев дорийцами? Великая цивилизация - всегда синтез культур и народов.

xxrus
26.10.2008, 17:47
Трезу́бец — в греческой мифологии скипетр или оружие морского бога Посейдона. Трезубцем и сетью вооружались и некоторые виды гладиаторов (ретиарии).
Нередко с трезубцем изображается дьявол
Трезубец является символом фирмы Мазерати
Трезубец встречается в мистике тантрической йоги
Индуистское божество Шива всегда изображается в трезубцем
Согласно легенде, Парацельс исцелял больных с помощью трезубца
Трезубец изображён на флаге Барбадоса
Трезубец был личным знаком (тамгой) Чингисхана
Трезубец, как родовой знак (тамга) потомков старшего сына Чингисхана хана Джучи, чеканился на монетах хана Батыя (монг. - Бату, Батыу)

Чингизхан, Шива и Посейдон украли трезубец у незалежной Украины?

xxrus
26.10.2008, 17:50
[QUOTE=Сталкер;112872]Ну если честно то читать твою дурь дальше беспонту. Модератор, замись тем, что знаешь и не морочь народу голову.

Кузнец Вакула
26.10.2008, 18:20
Кажется я понял, шо цэ було. Наш долгий диспут на тему Краснодар-Екатеринодар, с последующим бурным и обильным возлиянием по поводу выхода в ПЛ:lol:, породил нам один общий галюн-вирус, в лице "Ураинца вся Руси", который мы благополучно отправили проповедовать в Томск.:lol::lol:

Вождь аппачи
26.10.2008, 18:25
ну где он?
аш скучно, тут наверное его все ждут...:lol::lol:

Кузнец Вакула
26.10.2008, 18:48
Вы его только не спугните и ссылок больше не давайте:lol:, чё в межсезонье делать будем?:lol:

Сержиньо
26.10.2008, 21:10
всё пипец,выдохся энерджайзер, или пошёл новую поэму писать,о том как москали будут скоро висеть на столбах , а над Кремлем будет развиваться жёвто-блакитный стяг.......а может его оленеводы усыновили?

Зага
26.10.2008, 22:36
Вот такие уроды как этот и воевали за фашистов в ВОВ!

Українець
27.10.2008, 03:43
А такі уроди як ти воювали за бєрію і кагановіча.

Радуга
27.10.2008, 06:30

Запомни животное,наши деды воевали за свою Родину,за свои семьи. А вот как изгалялись бендеровцы над собственным украинским народом,на окупированных немцами территории, тоже хорошо известно.

Cевервовк
27.10.2008, 08:12
В какой из новгородских летописей ты прочитал про исчезновение русских в Новгороде? Если читаешь - так читай источники, а не мозгоёбов - беллетристов.
Тебе сколько лет? Личный опыт не подсказывает, что среди людей любой национальности уроды встречаются примерно в равной пропорции?
Сталкер грамотно написал, а Вам, мил человек, настоятельно рекомендую почитать Ключевского, и не столько саму Историю Государства Российского, сколько этапы "формирования" и даже "изготовления" Вами привлекаемых летописных источников. А вот после прочтения ответить себе - даже не Сталкеру и т.д., на один единственный вопрос - "какой из источников я имел в виду?". Надеюсь, Ключевского Вы к беллетритам не относите?
А по поводу возраста - глуповатый вопросик. Не важно сколько прожито, важно умение в двух словах четко и грамотно изложить свое видение темы, а не растворять оную в 12 (пока) страницах форума.
Сталкер - респект, это самый грамотный пост на теме. ИМХО.

bo
27.10.2008, 11:32

Сталін- грузин
Берия - грузин
Кагонович - лях

І причому отут росіяни? Зараз у вас грузини кращі куми, ляхи хазяї. Американські жиди вас годують.

Нехай устане Київська Русь і возз'єднається великий російський народ воєдино. На зло жидівському НАТО

Вождь аппачи
27.10.2008, 11:36
bo, а зачем вы его на форум спартака послали?:lol::cry::lol:
его же там убьют!!!:lol:

kl145
27.10.2008, 11:46
Почему Невский предатель? Прогибаться под Запад не хуже чем прогибаться под Восток. Не надо забывать что у нас православие, а оно могло быть поставлено под сомнение если бы просили помощи у католиков.
Да Россия была под моглольским игом 100-200 лет, но это лучше чем быть под поляками или литовцами 500 лет(Белоруссия, Украина может быть кроме южных земель).

kl145
27.10.2008, 11:50
А вообще что-то я Сталкера не пойму - нравится ему или не нравится Россия к-рая была при Романовых...

bo
27.10.2008, 12:11
bo, а зачем вы его на форум спартака послали?:lol::cry::lol:
его же там убьют!!!:lol:
це, сер, форвард так глумиться. Типу кесареві - кесарево.
У нас там хохлів багато, але більша частина з Махновскими поглядами. Петлюрівську нісенітницю не приемлют.

Мармута
27.10.2008, 12:24
А вообще что-то я Сталкера не пойму - нравится ему или не нравится Россия к-рая была при Романовых...

:lol: почитаешь с наше - поймешь :shok:

Бугор
27.10.2008, 12:28
А он сам не знает :lol:

Cевервовк
27.10.2008, 12:51
Да Россия была под моглольским игом 100-200 лет
А что это за иго-то такое, знаете наверняка?:lol:

Predator vs aliens
27.10.2008, 12:52
Кагонович - лях
Вообще-то, не совсем (мягко говоря), у него более ... эмм... популярная в народе национальность... :lol::lol::lol:

Cевервовк
27.10.2008, 12:52
почитаешь с наше - поймешь
:app::app::app:

Predator vs aliens
27.10.2008, 12:55
А что это за иго-то такое, знаете наверняка?
Всех лучших игроков бесплатно забирали в клубы чемпионата Монголии :lol::lol::lol:

Cевервовк
27.10.2008, 13:08
Всех лучших игроков бесплатно забирали в клубы чемпионата Монголии
..., Бурятии и пр.:beer2:

Predator vs aliens
27.10.2008, 13:11
Cевервовк, ага :beer2:

Бугор
27.10.2008, 15:04
Українець, иди на http://www.ldpr.ru/ , там твой брат по разуму. :lol:

Бугор
27.10.2008, 16:22
Новые поправки к закону о СМИ возьмут интернет в «ежовые рукавицы» (http://kommentarii.ru/theme/1174) | 1 октября, 2008

30 сентября на парламентских слушаниях в Государственной Думе был одобрен предложенный Генпрокуратурой РФ проект «О внесении изменений в некоторые законодательные акты РФ в связи с совершенствованием деятельности по противодействию экстремизму». Соответствующий законопроект будет внесен в Государственную Думу в течение октября при условии, что к нему не поступит серьезных замечаний из профильных комитетов. И именно всемирная сеть может стать основной площадкой борьбы с экстремизмом, так как, по словам заместителя Генерального прокурора Виктора Гриня, интернет является инструментом пропаганды экстремизма и насилия. Более 500 сайтов, провоцирующих разжигание национальной вражды, обнаружено в интернете. Предлагаемые дополнения в закон «О противодействии экстремистской деятельности» повышают степень ответственности провайдеров и распространителей за размещение материалов, признанных экстремистскими. Суд может принять решение о прекращении доступа к подобной информации на сайте или вообще к сайту на территории РФ, даже если он зарегистрирован за рубежом. Обеспечить это обязан провайдер. Причем основанием для судебного разбирательства может послужить заявление прокурора.

Подробнее: [Коммерсантъ] (javascript://) [ВЕДОМОСТИ] (javascript://) [ГАЗЕТА] (javascript://) [ФЗ "О противодействии экстремистской деятельности"] (javascript://)

http://yabs.yandex.ru/count/DNM9UkFwav040000Zhl-Mv04KfK2cmDkGoq1DeYaLgm4YQ-wWmkTaR3nag5JymMAfCng0uq1aRBnb5u6ZxseYhW2dxGp-YW6aoEBg3Yw4qACaE84e91J1tm9

Комментарии интересные....

Вождь аппачи
27.10.2008, 17:40
невыдержали оленеводы напора украинскогокацапа :lol:, закрыли тему...:lol::cry::lol:

bo
27.10.2008, 18:13
Вождь аппачи,

ні чого страшного, ми до вас, з ним посратся будемо ходити.

Українець
27.10.2008, 18:39
невыдержали оленеводы напора закрыли тему...:lol::cry::lol:
Бо кацапи - це вонючі сцикуни. Вони у чесній дискусії завжди програють. Їм добре брехать, коли нікому сказати правду. Тому з кацапами і дискутувати не потрібно - кацапів неохідно знищувати як щурів. А дискутувати є сенс лише з Українцями, що підпали під кацапську пропаганду, через відсутність альтернативних засобів масової інформації.
ЗАВДЯКИ ІНТЕРНЕТУ В УКРАЇНЦІВ КАЦАПСТАНУ З'ЯВИЛАСЯ МОЖЛИВІСТЬ ДІЗНАТИСЯ ПРАВДУ!

Українець
27.10.2008, 18:41
Кагонович - лях

Він точно такий же "лях", як і Мєдвєдєв :) У Кацапстані вся верхівка одні "ляхи", тільки Абрамовіч - чукча :)

Вождь аппачи
27.10.2008, 18:41
Українець, ты не сдавайся!!! неси свет правда в головы кацапских оленеводов!!!

bo
27.10.2008, 18:48
Вождь аппачи,

не получится, наши кацапы вообще тему потерли, супостаты. Медведев к стати казак кубанский, это Кубань породила его

Українець
27.10.2008, 18:54
Вождь аппачи,
Медведев к стати казак кубанский
Зріст цього "казака" - 160 см на каблуках. А рожа:
http://www.freewebs.com/propovid/foto/6.JPG
:)

А от Мєдвєдєв в оточені інших "кубанскіх казаков":
http://www.freewebs.com/propovid/foto/2.jpg

Тут "кубанскіє казакі" вивчають "праваславную вєру":
http://www.freewebs.com/propovid/foto/3.jpg
http://www.freewebs.com/propovid/foto/4.jpg
http://www.freewebs.com/propovid/foto/5.jpg

А от ще "казакі"-українофоби
http://www.freewebs.com/propovid/foto/lujok.jpg
http://www.freewebs.com/propovid/foto/jyrik2.jpg

Вождь аппачи
27.10.2008, 18:55
ну вы даете, такую тему убили.....:lol:

Українець, давай еще тему замути там!!! главное не сдаваться.

bo
27.10.2008, 19:01
Вождь аппачи,

так его в баню вечную отправили. Враги, а видь скоро межсезонья. Хорошо нам с тобой, у нас есть Астон Вилла. а какого другим. Кинуть мож ему пару ссылок на наши самые посещаемые сайты, да поржать над народом

oneleg
27.10.2008, 19:02
Вождь аппачи, как с ним срацца, если он одними ссылками разговаривает :lol:

Українець
27.10.2008, 19:04
Вождь аппачи,
да поржать
Щось кацапам від правди не дуже весело. Кацапам правда очі коле. Тому наврядчи на кацапскому форумі мої теми довго проіснують. Ходіть ліпше на Українські форуми:
http://www.forum.vosvoboda.info/

xxrus
27.10.2008, 19:09
Севервовк. По поводу «высказать в нескольких словах»: Сталкеру понадобилось более 200 чтобы объяснить, почему ему свою страну стыдно называть Русью.
Насчёт Ключевского – и до него и после у нас историки были. Никто (и он) не ставил целью доказывать кто истинно или единственно русский. Истинный русский или истинный ариец – это не наука, а тухлая политика.
Насчёт возраста. Ни за что не хотел бы я иметь другой истории, кроме истории моих предков – это сказано по-взрослому. А спорить на полном серьёзе какой народ лучше или стесняться своих предков – признак инфантилизма. Кстати насчёт Невского – войсковой собор наши предки его именем назвали. Судить своих дедов – последнее дело.
Я своих предков уважаю и в обиду не дам. Но старться доказывать что у других народов предки неполноценные, как наш знакомый украiнець, - это дурь.
Если есть что сказать серьёзно - делай новую тему – отвечу. Кстати, у меня однокурсник был по фамилии Вовк - не родичи?

Кузнец Вакула
27.10.2008, 21:11
Цэ гарно. Жива темка:lol: В лишний раз убеждаюсь- настоящий гринмайловец-это человек с историкоэкономическим-филологополитологическим образованием:lol: бо при отсутствии оного и пяти минут не продержаться..:lol:
Каждый гасконец, пардон...:lol: Гринмайловец-с рождения академик!:app:(с)

Українець
27.10.2008, 23:52
а как же домашнее задание, усвоение материала.
Засвоїв? Тоді поговоримо про походження кацапів. Спочатку почитаємо, що пишуть про своє походження самі кацапи:
http://www.merja.org/
http://www.kominarod.ru/finno-ugry/

А тепер Український погляд на походження кацапів (москалів):
http://moskovstvo.narod.ru/
або тут:
http://odin.prohosting.com/~moskovst/

Українець
27.10.2008, 23:55
А в цій групі вам допоможуть (абсолютно безкоштовно!) вивчити мову Київської Русі - України:
http://vkontakte.ru/club3466490

Підручники, відео та аудіоматеріали - все безкоштовно! Все що вам потрібно - це бажання і доступ до Інтернету :)

Мармута
28.10.2008, 07:16
Слышь, Українець. Не вижу ничего зазорного в том, что когда-то у русских были финно-угорские корни. Любые этносы на планете складывались из разной крови, т.к. непрерывные скрещивания внутри популяции неизменно ведут к вырождению.
А ты со своими ссылками, похожими на плевки чахотошного, можешь носиться и дальше, как дурень с писаной торбой. Тебя здесь никто не воспринимает всерьез, клоун.
И это. Покажи-ка мне, где, в каком заповеднике живут настоящие украинцы? Тогда, вероятно, они самой чистой крови, и происходят от самих австралопитеков? :lol:

Вопрос
28.10.2008, 11:04
в каком заповеднике живут настоящие украинцы? Тогда, вероятно, они самой чистой крови
А ты не в курсе, что Адам был самым первым украинцем? ... так то вот, милок, рассуждать про клоунов он тут будет, где от кого и в каком заповеднике живут - Библию читай, на!

Но тем не менее настоящего украинца даже на миле найти буждет не так уж просто. И пришлый сюда Українець, только лишь подобие оного.
Настоящий украинец не будет мараться чтением написанного на иноземном языке, тем более ненавистном русском. Так, что зря вы эту тему хвалите. Вам подсунули жалкую подделку в виде автора этой темы.

Я бы вот, в украинцы записался, на. Только вот с языками сложность. Зато все остальное имеется. Есть уже черные сапоги (дегтем каждый день мажу), шаровары во какие, на мещок картохи, кушак и чуб ростить надумал ... но беда, без языка не примуть, как есть, не примуть в украинцы ... саблюб еще где раздобыть. Без сабли плохо.

Cевервовк
28.10.2008, 11:08
:beer2:[quote=xxrus;113191]Севервовк. По поводу «высказать в нескольких словах»: Сталкеру понадобилось более 200 чтобы объяснить, почему ему свою страну стыдно называть Русью.
Насчёт Ключевского – и до него и после у нас историки были. Никто (и он) не ставил целью доказывать кто истинно или единственно русский. Истинный русский или истинный ариец – это не наука, а тухлая политика.
Насчёт возраста. Ни за что не хотел бы я иметь другой истории, кроме истории моих предков – это сказано по-взрослому. А спорить на полном серьёзе какой народ лучше или стесняться своих предков – признак инфантилизма. Кстати насчёт Невского – войсковой собор наши предки его именем назвали. Судить своих дедов – последнее дело.
Я своих предков уважаю и в обиду не дам. Но старться доказывать что у других народов предки неполноценные, как наш знакомый украiнець, - это дурь.
Если есть что сказать серьёзно - делай новую тему – отвечу. Кстати, у меня однокурсник был по фамилии Вовк - не родичи?
/ message

1). Да ведь дело не в том кто, кого, как и насколько сильно любит-не любит, а в технологии вопросов-ответов и в правильности-неправильноси ведения полемики. Ключевский чудесно давал кучу источников, пытаясь научить нас самих выстроивать и хронологическую и патриотическую и геополитическую цепочки, делать выводы, оперируя фактами, а не схоластическими заключениями. Именно это я и пытался сказать, может че не так выразил, сорри.
2). "Украiнець" (на этом форуме) - особая ипостась, блаженных на Руси ( его-нашей), да и не только, жалеть исстари повелось, да и смеяться тоже грех.
3). Мои замечания коснулись только небольшого поста Сталкера, насчет его стыда - его личное дело, это же ему стыдно, но по-логике исторических собитий уж никак РФ Русью не назовешь.
4). Не, :lol:, Вовк -это не фамилия, это зовут меня так:oops: сокращенно, а на "Кубань" меня с 6 лет покойный дедуля - потомственный кубанский скорняк - таскал, вот с тех пор в нашей команде и души не чаю, и где бы я ни был, и где бы она ни играла, и с кем бы она ни играла, и кто бы в ней ни играл, и кто бы ее ни тренировал.
5). Всех с выходом в ПЛ!!! С удовольствием пообчаюсь "в-натуре"
с Гринмайловцами на матчах в ПЛ, когда буду в отпуке!:beer2::lol::app:

Cевервовк
28.10.2008, 11:10
xxrus, че-то я там неправильно сервисом попользовался, ну разберешься, лады, а то некада?:beer2:

Мармута
28.10.2008, 11:42
Вопрос, ша, бл я! На фига тебе шабл я?!
И сапагы ты непральна мажешь. Мажь их салом. Это по-пански! ;)
Каким-каким. Ну, пока оленячим. Жалко? :lol:

bo
28.10.2008, 12:06
Вопрос,
так українець і говорить, що допоможе з вивченням мови. На рахунок шаблі, думаю дрібно, булову гетьманську з Харкiва попрошу влітку, родички надіслати, так що поки чуб отрастет і булова буде. Я от те ж у це релігію подумую вступити, але от якось "Корчма в Тараса" мене не приваблює, сало в них не смачне й горілка погана, а куди в нас ще українцеві буде податися.

alegri
28.10.2008, 13:23
Этот "украинец" уродливый шовинист, я таких встречал на форумах и не раз, никакого диалога с ним не получится, будет тупо гнать свой бред! :evil: Українець, адресок мне в личку скинь, когда приеду в Киев, тебе фейс подровняю и объясню политику партии... если не тонка кишка! :evil:
З.Ы. Я - украинец, по национальности, так для справки! :lol:

KAZZAK
28.10.2008, 13:23
Пля ,реально движется Украина к мегазападной цивилизации . Уже в дурдомах, палатах для буйных инет устанавливают. Это ж надо!!??

Судью на мыло
28.10.2008, 14:03
Зато все остальное имеется. Есть уже черные сапоги (дегтем каждый день мажу), шаровары во какие, на мещок картохи, кушак и чуб ростить надумал ... но беда, без языка не примуть, как есть, не примуть в украинцы ... саблюб еще где раздобыть. Без сабли плохо.
Без сабли то плохо, но надо еще с пятого этажа вниз головой упасть, на бетонный пол. Обязательное условие для приема в украинцы. :lol:

пират
28.10.2008, 15:37
Судью на мыло, :lol:

Вопрос
28.10.2008, 19:14
надо еще с пятого этажа вниз головой упасть, на бетонный пол. Обязательное условие для приема в украинцы. не 3,14зди, а лучше ссылку дай на это обязательное условие, что именно с пятого. А тож вдруг ты пошутил, а я прыгать буду. :)

Судью на мыло
28.10.2008, 19:19
ссылку дай на это обязательное условие, что именно с пятого.
Ну ты понимаешь, это средняя цифра. Что бы просто западным украинцем стать, нужно обязательно не ниже пятого и бетонный пол обязательно из бетона марки 200. А что бы Петлюру чтить и стать "свидомым" украинцем, как наш гость, то тут уже, приблизительно 7-ой - 9-й этаж потребуется, и бетон, обязательно армированный с торчащими арматуринами. :x
:lol:

Вождь аппачи
28.10.2008, 19:44
Судью на мыло, ты ж смотри...аккуратно...Вопрос же и правда прыгнуть может:lol:

Вопрос
28.10.2008, 19:44
Судью на мыло, ты гонишь ... жалко тут нету Українца, он бы подсказал точно и со ссылками. А то твои +/- этаж может оказаться слижком кардинально. Захотел стать украинцем, а переборщишь и вот тебе готовый германец, а меньше ... встаешь с бетонного пола, выдергивая арматурины из спины и слухового отверстия, что расплагается справой части головы, уже самым, что ни на есть китайцем.
А это уже ситуация швах. Ты уже, например китаец, а языка то нифига китайского не знаешь, а русский уже забыл, на.
Как жить дальше, брат?
Поэтому тут важен точный расчет. Как никогда.

Kill
28.10.2008, 20:22
Вот уроды
http://www.lenta.ru/news/2008/10/28/statue/

Українець
30.10.2008, 20:26
Слышь, Українець. Не вижу ничего зазорного в том, что...финно-угорские корни.
Звісно для вас чурок це нормально і природньо.
Слава Слов'янам! Смерть кацапським чурбанам!

Українець
30.10.2008, 20:29
Вот уроды
http://www.lenta.ru/news/2008/10/28/statue/

Таки дійсно уроди кацапські. Ставляють цю хвойду де попало. Нехай собі у Кацапстані поставлять та й цілують її в сраку, генетичні раби.

Українець
30.10.2008, 20:30
Я - украинец, по национальности, так для справки! :lol:
Чурка ти! Підстилка кацапська! Говноїд ти монголоїдний, а не Українець!

Вождь аппачи
30.10.2008, 20:36
ну вот...а то как то скучно было....:lol: